Busje Bloemen 

ROUWEN

Rouwbloemen begrafenis, crematie en uitvaart
Bij Busje Bloemen kun je ook terecht voor persoonlijk rouwwerk. Bloemen bieden troost en worden vaak door de familie zelf besteld maar ook aangeboden door dierbaren. Rouwbloemen zijn bij Busje Bloemen eenvoudig te bestellen via de knop BEL MONIQUE of MAIL. We bespreken graag uw persoonlijke voorkeuren en wensen (kan ook via WhatsApp) waarna we altijd een persoonlijk bloemstuk maken.

Over ons

In 2015 zijn wij samen begonnen met een rijdende bloemenwinkel in Rotterdam. Inmiddels werken we enkel nog in opdracht van onze groeiende klantenkring. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al een mooie bijdrage mogen leveren aan vele afscheidsdiensten. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Welke regio?

Busje Bloemen heeft twee vestigingen, in Bergen op Zoom en in Rotterdam. Wij bezorgen rouwwerk in alle tussenliggende gebieden. Heeft u vragen over een bezorgadres? We staan u graag te woord.

Rouwbloemen

Rouwbloemen zijn er in veel verschillende soorten en maten. We kunnen een bloemstuk maken in diverse modellen. Ook een kistbedekking, een veldboeket of een rouwboeket zijn mogelijk. Denk ook aan een boeket in een vaas laten bezorgen bij de familie van de overledene als blijk van uw steun. Uiteraard kan elk stuk geleverd worden met een lint, we geven u hierover graag passend advies.

 

Grafstuk met lint

Een lint kan een mooie aanvulling zijn op rouwbloemen. We kunnen het lint in veel verschillende kleuren printen met de tekst die u wenst. Wilt u wat inspiratie voor de tekst op lint? Klik dan hier.

Vanaf prijs rouwwerk

Wij maken rouwbloemen altijd persoonlijk maar dit betekent niet dat het duur is. U heeft al een rouwboeket vanaf € 55. Het is bij ons niet mogelijk om uit een webshop te bestellen. U geeft (kan kort) uw voorkeuren door en we maken in overleg een passend bloemstuk binnen uw budget. 

Bloemstuk voor een uitvaart uitkiezen

Tijdens ons eerste contact vragen we u altijd of u al heeft nagedacht over het model, de kleuren, de bloemen en het budget. Doorgaans worden de volgende modellen bloemstukken veel gekozen: Rond, ovaal, druppel, langwerpig. De kleuren van het grafstuk bepaalt uzelf of u laat zich leiden door de voorkeur van de familie.